USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Зоря» перемогла «Брейдаблік» і перервала невтішну серію в єврокубках

5 Жовтня 2023 23:53
Луганська «Зоря» змогла вирвати мінімальну перемогу в ісландського «Брейдабліку» у Лізі конференцій. Вона вперше за 2 роки перемогла у матчі єврокубків на виїзді.

Детальніше про матч – у звіті РБК-Україна.

Єдиний гол у матчі футболісти луганської команди змогли забити на 35-й хвилині після розіграшу кутового. Точну передачу ударом головою замкнув нападник Ігор Горбач.

При цьому гравці «Брейдабліка» мали шанси зрівняти рахунок, але вони їх не реалізували. Примітно, що впродовж усієї гри ісландська команда домінувала у показнику володіння м’ячем.

В іншому матчі цієї групи бельгійський «Гент» виграв у ізраїльського «Маккабі» Тель-Авів з рахунком 2:0.

У першому турі «Зоря» зіграла внічию з «Гентом» (1:1), а «Маккабі» виграв у «Брейдаблік» (3:2).

Таким чином, після двох турів у групі B лідирують «Гент» і «Зоря» – по 4 очки. «Маккабі» Тель-Авів з 3 балами йде на третій сходинці. «Брейдаблік» (0 очок) займає останнє місце.

Нагадаємо, вчора, 4 жовтня, донецький «Шахтар» зміг після камбеку здолати бельгійський «Антверпен» у другому турі Ліги чемпіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus