USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.69

Зорепад хітів у Луцькому замку: репортаж із феєричного шоу-концерту Макса Барських

25 Червня 2024 15:52
У межах масштабного всеукраїнського концертного туру «Зорепад», організованого Першою Концертною Агенцією, співак презентував у Луцьку свій перший однойменний повністю україномовний альбом. До нього увійшли і абсолютно нові композиції, і кілька хітів, перекладених із російської.

Восьмий альбом Макса Барських «Зорепад» побачив світ у вересні 2023 року. До нього увійшло 10 треків, шість з яких – абсолютно нові, а також суперпопулярні «Тумани», «Береги», «Лий, не жалій», «Подруга-ніч».
Анонсуючи прем’єру альбому, співак наголосив, що його головна мета – створення якісної сучасної української попмузики, яку мають слухати там, де раніше лунали російські пісні. І, зазначимо, Максу це вдалося, адже «Зорепад» одразу підкорив вершину Apple Music, а з ефірів радіостанцій не сходять сингли.

23 червня в Луцькому замку усі шанувальники творчості співака мали змогу переконатися у справедливості його опису «Зорепаду»: «…про наші мрії, що не здійснилися; про мрії, що загадали знов; про любов до себе та пошук кохання; про нове життя».
Яскраве видовище, справжнє аудіовізуальне шоу захопило з першої композиції – англомовного треку Slay – і на хвилях музики понесло через бурю емоцій, пристрасті та щирих текстів. Атмосферності концерту додавали хореографічні номери до кожного треку.
«Як приємно бачити вас усіх тут – у такому красивому місці. Хто б міг собі уявити, що буду тут виступати. Але ми тут зараз разом із вами, аби запам’ятати сьогоднішній день. Багато пісень ви знаєте – тому підспівуйте. Якщо ж не знаєте текст – читайте на екрані. Починаємо!» – звернувся до гостей Макс Барських.
Зі сцени звучали улюблені «Береги», «Хочу танцювати», «Тумани», «Але», «Замало», «Ритми»,«Не плач», «Нове життя», Tequila Sunrise. Кожен з треків викликав шалені емоції.
Окрему частину виступу співак присвятив своїй громадянській позиції щодо Росії. На екрані з’явилося відео, яке записав Макс Барських спеціально для тих, хто слухав його у країні-агресорці. Його підсумок – лаконічний: «…територия России вычеркивается из моей географии!» Після цього прозвучала пісня-заклик, яка стала своєрідним символом незламності українців, – «Буде весна». Відзначимо, що майже одразу з початку повномасштабного вторгнення Макс припинив співати російською і почав працювати над україномовним альбомом. Частину зібраних коштів з кожного свого виступу він передає на потреби наших захисників. Не став винятком і цей концерт.
«А зараз прозвучить пісня, яка для мене є особливою. Коли я написав її, то зрозумів, як важливо слухати своє серце і вірити в себе. Зрозумів, що можу створювати щиру і хорошу українську музику», – так співак проанонсував трек «Зорепад».
Після цього були «Лий, не жалій» та «Подруга-ніч», які раніше звучали російською. Щодо останньої Макс відзначив: «Хочу, щоб ця пісня стала символом, гарним спогадом про наш сьогоднішній чудовий вечір».
«Ніколи не думав, що мене слухають діти. Хочу вірити, що колись, через багато років, ви будете згадувати цей концерт… Дякую усім, хто прийшов сьогодні. Я люблю вас. Обіцяю, що скоро повернуся!» – подякував глядачам Макс Барських після виконання свого тепер вже україномовного хіта «Тумани» на біс.

Олександр ДУРМАНЕНКО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ОДІН Показати IP 25 Червня 2024 16:20
ЯКАСЬ ЧОРТІВНЯ.
шапіто Показати IP 25 Червня 2024 17:48
маразм
Радувець Ларіса Показати IP 25 Червня 2024 18:45
Яка мерзота
БУЛЬДОЗЕР ЦИНІЗМУ Показати IP 25 Червня 2024 21:32
ЛЮБАРТ ЯКБИ ЦЕ ПОБАЧИВ СТРИБНУВ БИ З ВЕЖІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus