USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Золоті каблучки від Столичної Ювелірної Фабрики™: неповторність у кожній деталі*

31 Жовтня 2023 11:43
Золото як найпопулярніший благородний метал завжди вражало своєю неповторною красою та зачаровувало ніжним сяйвом. Разом з тим золота каблучка та інші коштовності тепер є більш доступними та персоналізованими.

У сучасному світі, коли індивідуальний стиль стає все важливішим, золоті каблучки від Столичної Ювелірної Фабрики™ демонструють новітні підходи до втілення унікальних творчих задумів. Талановиті ювеліри обирають тільки найкращі матеріали та створюють неповторні прикраси.

Ексклюзивні прикраси у традиційних та актуальних дизайнах

У колекціях Столичної Ювелірної Фабрики™ ви знайдете різноманітні моделі каблучок: від класичних солітерів до каблучок зі складними візерунками та вставками. Персоналізовані моделі з гравіюванням можуть стати чудовим подарунком або вашим особливим символом.

Різновиди золотих каблучок:

Солітери. Класичні каблучки з одним дорогоцінним каменем у центрі, наприклад, діамантом, сапфіром, смарагдом чи гранатом.

Обручки. Символічні прикраси для подружжя можуть бути лаконічними без будь-якого оздоблення або декорованими вставками.

Фігурні каблучки. Моделі з фігурними елементами, зокрема з різною символікою та літерами, додають оригінальності вашому образу.

Каблучки з камінням. Ці прикраси можуть мати вставки одного виду чи різних, наприклад, популярною є комбінація прозорого та кольорового каміння.

Каблучки з перлами. Прикраси з морським камінням виглядають дуже жіночно, романтично та елегантно.

Геометричні каблучки. Це моделі з геометричними фігурами, що часто виготовляються у мінімалістичному дизайні.

Подвійні та потрійні каблучки. Такі прикраси складаються з декількох основ, що скріплюються між собою.

Правильний підбір золотих каблучок – це індивідуальний процес, у результаті якого ви отримуєте не тільки красиву, але й комфортну прикрасу.

Як придбати золоту каблучку за ціною виробника

Столична Ювелірна Фабрика™ відома своєю високою якістю продукції та широким модельним рядом. На всі коштовності українського виробника надається безстроковий сервіс. Компанія забезпечує швидку доставку прикрас по всій Україні. Консультанти завжди готові надати вам консультації щодо вибору прикраси та догляду за нею.

Вам доступні різні способи оплати прикрас:

- готівкова оплата;

- безготівковий переказ;

- розстрочка;

- оплата частинами;

- обмін старих прикрас на нові.

Тож, обираючи Столичну Ювелірну Фабрику™ для покупки прикрас, ви можете бути впевнені у високій якості продукції та зручності обслуговування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus