USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Знову за ґрати: на Волині судили жінку, яка п’яною залізла в чужий будинок і вкрала велосипед

Сьогодні 07:17
Покарали уродженку Закарпаття, яка п’яною залізла в чужий будинок, а також крала речі. Жінці призначили 5,5 року ув’язнення.

Про це йдеться у вироку Локачинського районного суду.

Неодноразово засуджена Оксана Н., маючи непогашену судимість, знову попалася на злочинах. Так, 29 вересня 2023 року вона вкрала із літньої кухні велосипед та валізу, чим завдала потерпілому шкоди на суму 2524 гривні. Крадіжку здійснила на території домоволодіння, де тимчасово проживала без відома власника.

Читати ще: П’яним заліз у чуже авто та вкрав телевізора: волинянин вкотре опинився за гратами

Крім того, 17 листопада 2023 року вдерлася в чужий будинок, щоб переночувати. Вона залізла через вікно, яке сама і розбила. Того ж дня її у нетверезому стані знайшли поліцейські.

Обвинувачена свою вину визнала, пояснивши, що без дозволу жила в будинках потерпілих по два дні. У той час зловживала алкогольними напоями, а велосипед і валізу викрала, щоб збути.

Про обвинувачену відомо, що вона є уродженкою Закарпатської області, не працює, востаннє вироком Локачинського райсуду в 2018 році засуджена на 4,5 року позбавлення волі, але звільнена на 9 місяців раніше.

Власник зниклих речей припустив, що жінка була в його літній кухні, однак сам не бачив її. Мав претензії майнового характеру, але не наполягав на суворому покаранні.

Читати ще: Раніше судили за куртку, тепер – за телефон: лучанин скоїв крадіжку біля зоопарку

Інша потерпіла повідомила: обвинувачена неодноразово проникала в її будинок, де курила, пила і справляла фізичні потреби. З її слів, із приміщення зникла низка речей, втім не зверталася до поліції, адже підсудна обіцяла не вчиняти крадіжки. Просила покарати жінку згідно із законом.

Суд визнав Оксану Н. винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 162 та ч. 4 ст. 185 КК України. За сукупністю вироків їй призначили остаточне покарання – п’ять років і шість місяців ув’язнення.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus