USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.50 10.70

Знімав будівлю СБУ та закликав вдарити по ній російськими ракетами: у Львові викрили блогера

19 Вересня 2023 14:15
Співробітники внутрішньої безпеки СБУ за гарячими слідами викрили у Львові прихильника рашизму, який публічно закликав знищити адмінбудівлю регіонального управління Служби безпеки. Для здійснення теракту зловмисник агітував поцілити в режимний об’єкт російськими ракетами.

Про це інформують в СБУ.

Щоб поширити такі заклики, фігурант здійснював онлайн-трансляцію на власній сторінці в Інстаграмі поблизу будівлі української спецслужби. Під час стріму він разом зі спільником з-за кордону дискредитував співробітників СБУ і закликав вдарити по них російською зброєю. Деструктивний контент поширив на власну аудиторію у понад 1,7 тисячі користувачів.

Читати ще: СБУ повідомила про підозру екснардепу, який на шоу Скабєєвої заперечував існування України

За даними слідства, зловмисниками виявилися двоє львів’ян, які позиціонують себе як блогери. Один з них наразі перебуває в одній з країн ЄС, звідки періодично приєднується до стрімів свого поплічника в Україні.

Під час обшуків у помешканнях фігурантів виявлено комп’ютерну техніку та мобільні телефони із доказами провокативного відеозапису.

Наразі чоловікам планують повідомлення про підозру. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину, можливої додаткової кваліфікації злочинних дій та притягнення винних до відповідальності. Зловмисникам загрожує тюремне ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus