USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Знайшов у полі снаряд та хотів розібрати: проводять розслідування через загибель волинянина

3 Квітня 2023 11:51
Учора близько 13 години між селами Затурці та Зубильне Володимирського району двоє чоловіків, здійснюючи пошук металу за допомогою металошукача, знайшли артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Один із чоловіків спробував розібрати вибухонебезпечний предмет, внаслідок чого він здетонував.

Як повідомили у пресслужбі поліції Волині, у результаті події 30-річний мешканець Затурців загинув на місці, а його сусід, який перебував поруч, отримав осколкове поранення та був госпіталізований.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, вибухотехніки, медичні працівники та ДСНС. Тіло загиблого було направлене на судово-медичну експертизу.

За цим фактом слідство внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 з приміткою «нещасний випадок» Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ДСНС Показати IP 3 Квітня 2023 12:33
Поясніть будь-ласка шо за тип снаряда (ОФ чи шрапнельний чи ін)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus