USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Знайшли непритомною на пляжі: в Англії померла 14-річна українка

6 Березня 2023 18:06
В Англії, у південному Девоні поліція виявила на пляжі непритомну 14-річну українку, невдовзі дівчинка померла у лікарні.

Про це повідомляє Sky News, передає Суспільне.

Повідомлення про зникнення дівчини-підлітка з району Доліш у Девоні поліція отримала увечері 4 березня. Пошуки проводилися за підтримки гелікоптера поліції та берегової охорони. Непритомну дівчину знайшли на пляжі Доліш. Її доправили до лікарні, де вона згодом померла.

Особу загиблої офіційно ідентифікували та повідомили найближчим родичам про смерть.

«Загибла дівчина була громадянкою України, яка проживала в районі Доуліша; було встановлено контакт із посольством України, і міністерство внутрішніх справ також поінформоване про цей інцидент», – повідомила детектив Беккі Девіс.

Причини смерті дівчини з’ясовуються. Поліція просить відгукнутися всіх, хто має записи із камер відеоспостереження, які можуть допомогти розслідуванню.

Читати ще: У Польщі багатодітна українка катувала та продавала педофілам прийомних дітей

«Наразі ця смерть розглядається як незрозуміла, триває розслідування обставин, пов’язаних із нею. У цей трагічний час наші думки разом із сім’єю та друзями дівчинки», – сказала детектив.

В МЗС України Суспільному повідомили, що їх поінформували про смерть української громадянки в графстві Девон в Сполученому Королівстві.

«Українське посольство вже взаємодіє із британськими правоохоронцями задля з’ясування усіх обставин, встановлює зв’язок із рідними. Причини смерті має визначити розслідування, яке розпочалося», – сказали у пресслужбі відомства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus