USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Знайомились на вокзалі, отруювали і залишали на узбіччі: у Львові зловмисники обкрадали заробітчан

25 Березня 2021 16:45
У Львові викрили зловмисників із Сумської області, які грабували заробітчан. Підозрювані знайомились із жертвами на вокзалі, пригощали отруєним спиртним, грабували та викидали непритомних людей на узбіччі доріг.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Львівської області, пише ТСН.

Слідчі встановили, що четверо чоловіків із Сумської області на вокзалах Львова знайомились із людьми, які повертались в Україну із заробітків. Вони пропонували безкоштовно їх підвезти додому. Далі – потерпілих «пригощали» алкоголем, куди доливали лікарський препарат, який при безконтрольній дозі викликає у людини отруєння, затуманює свідомість, а при передозуванні – призводить до розвитку небезпечних патологій, асфіксії, коми та смерті. Коли потерпілий втрачав свідомість, у нього відбирали особисті речі та залишали на узбіччі.

Жертвами злочинної групи стали щонайменше четверо людей. За місцем проживання підозрюваних уже провели обшуки.

«Під час обшуків вилучено: автомобіль, мобільні телефони та сім-карти, гроші у різних валютах (євро, гривні, злоті, білоруські рублі), алкогольні напої, флакони з медичним препаратом та інші речі, які використовувалися для протиправної діяльності», – повідомили у прокуратурі.

Усім учасникам групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Підозрюваним інкримінують ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України. За це їм загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus