USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Знаменитий мем Coffin Dance продали на аукціоні: $250 тисяч передали на потреби ЗСУ

10 Квітня 2022 23:26
Всесвітньо відомий мем Coffin Dance продали на NFT-аукціоні за 327 одиниць криптовалюти Ethereum, що дорівнює 1 047 806 доларам.

Про це у Твітері повідомила українська рекламна агенція Bads, передає Укріфнорм.

Токен випущений у партнерстві з українською громадою, тому частина виручених коштів піде на підтримку українських благодійних організацій. $250 тис. із продажу передадуть до фонду «Повернись живим», $500 тис. отримають герої відео, мема та NFT-токена, і ще $250 тис. отримає рекламна агенція Bads.

«Ця битва не лише за Україну, а й за всю вільну Європу. Якщо Україна не вистоїть, світ може опинитися на порозі Третьої світової війни», – сказав лідер трунарів Бенджамін Айду.
Директор фонду «Повернись живим» Тарас Чмут вже підтвердив надходження грошей.

Читати ще: Через «Дію» зібрали вже понад 250 мільйонів на українську армію

Мем Coffin Dance (Dancing Pallbearers) став найвідомішим глобальним мемом 2020 року і справжнім символом пандемії COVID-19. Африканські трунарі, які танцюють, стали всесвітньо відомими, коли на відео наклали композицію Vicetone & Tony Igy – Astronomia.
Довідка

Невзаємозамінні токени (NFT) – це особливий тип криптовалюти, який відрізняється від більшості криптовалют, таких як Zcash, та багатьох мережевих або службових токенів, котрі за своїм джерелом є взаємозамінними. Являє собою активи, які існують лише у власних криптосистемах.

«Повернись живим» – один із найбільших фондів допомоги українським військовим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus