USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.56 10.70

Знамените ранчо Майкла Джексона «Neverland» продали за $22 млн

25 Грудня 2020 17:05
Ранчо «Neverland», яке належало колишньому легендарному американському співаку Майклу Джексону, продали за 22 мільйони доларів США.

Про це повідомляє BBC, передає Укрінформ.

Саме ранчо у Каліфорнії придбав колишній друг Джексона та мільярдер Рон Баркл. Сума угоди становить 22 мільйони доларів США.

Свого часу легенда музики придбав ранчо за 19,5 мільйона доларів США та надав йому назву «Neverland».

У 2015 році вартість ранчо в 1,1 тисячі гектарів оцінювали у 100 мільйонів доларів США.
Після того, як 15 років тому Джексона виправдали після звинувачень у розбещенні 13-річного хлопчини на самому ранчо, музикант більше ніколи туди не повертався.

Легендарний американський поп співак Майкл Джексон помер у червні 2009 році у своєму іншому будинку у Лос-Анджелесі через зупинку серця, яка сталася в результаті передозування наркотиків.

Тиждень тому стало відомо, що родичі Джексона виграли суд проти HBO і отримають 100 мільйонів доларів у рамках позову через документальну стрічку Залишаючи Неверленд, в якій музиканта звинуватили в педофілії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus