USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Змінили замовника робіт з капітального ремонту на Рівненській та Конякіна у Луцьку

26 Грудня 2018 13:24
Замовником капітального ремонту вулиці Рівненської, а також реконструкції мереж зовнішнього освітлення на вулиці Конякіна та Рівненській у Луцьку буде виконком міської ради.

Про це йшлося 26 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, функції замовника робіт з реконструкції мереж зовнішнього освітлення на вулиці Рівненській, реконструкції мереж зовнішнього освітлення на вулиці Конякіна, капітального ремонту вулиці Рівненської (від вулиці Задворецької до вулиці Купріна), ремонту світлофорних об’єктів в місті перейдуть від департаменту житлово-комунального господарства виконавчому комітету міської ради.

Зокрема, виконком зобов’язав департамент ЖКГ передати виконавчому комітету міської ради проектно-кошторисну документацію для подальшого виконання робіт з реконструкції та капітального ремонту об’єктів вулично-дорожньої мережі міста.

Як зазначається у пояснювальній записці, прийняте рішення має значення для виконання програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, покращення безпеки дорожнього руху та екологічної ситуації в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
22 Показати IP 26 Грудня 2018 13:59
Від перестановки доданків......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus