USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.75 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Зміни в графіку поїздів до Польщі: Укрзалізниця розпочала продаж квитків до Дорогуська

4 Червня 2024 12:18
АТ «Укрзалізниця» розпочала продаж у застосунку квитків до Дорохуська на пересадкові поїзди до/з Хелму, які змінили кінцеву станцію через ремонтні роботи у Польщі.

Про це повідомила пресслужба УЗ.

«Стартували продажі квитків на Дорогуськ. Нагадуємо, що частина звичних для вас поїздів до/з Хелма змінює свою кінцеву станцію на Дорогуськ через ремонти на польській залізниці з 23 червня до кінця літа», – йдеться в повідомленні.

Пасажирам, які подорожують до Варшави або Любліна пересадковими поїздами № 23 Київ – Хелм, № 93/94 Харків – Хелм та № 120 Хелм – Дніпро, треба шукати квитки у застосунку за місцем призначення «Дорогуськ». Застосунок підказуватиме цю опцію при пошуку Варшави та Хелма.

Читати ще: Поїзди з України до Польщі тепер курсуватимуть зі змінами. Новий розклад

УЗ нагадує, що у Дорогуську на час ремонтів прикордонно-митний контроль відбуватиметься у поїзді Укрзалізниці. Квитки на пересадковий польський поїзд з Дорогуська на Варшаву (через Хелм та Люблін) і у зворотному напрямку вже доступні на сайті польського перевізника.

Як повідомлялося, через ремонтні роботи на станції Хелм (Польща), які триватимуть до 30 серпня, АТ «Укрзалізниця» з 23 червня змінить графік руху пересадкових поїздів № 23 Київ – Хелм, № 93/94 Харків – Хелм та № 120 Хелм – Дніпро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus