USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

ЗМІ: Військовий аеродром та НПЗ у Росії уразили дрони СБУ

19 Травня 2024 19:15
Дрони Служби безпеки України у ніч проти 19 травня завдали удару по військовому аеродрому «Кущевськ» та Слов’янському нафтопереробному заводу у Краснодарському краї Росії.

Про це Укрінформу повідомили поінформовані джерела у силових структурах.

«Цієї ночі перемогу боксера Олександра Усика святкувала не тільки вся Україна, але й військовий аеродром «Кущевськ» та Слов’янський НПЗ у Краснодарському краї РФ», – сказав співрозмовник.

За даними джерела, дрони СБУ відпрацювали по аеродрому спільно із Силами безпілотних систем ЗСУ.

Співрозмовник зазначив, що на летовищі були десятки різних літаків, які атакують українські позиції на фронті: Су-34, Су-25, Су-27, МіГ-29.

Крім того, керівництво Слов’янського НПЗ заявило, що після кількох гучних «прильотів» завод зупинив свою роботу і вони зараз оцінюють збитки.

Це вже друга атака дронів СБУ на військовий аеродром «Кущевськ» та Слов’янський НПЗ за останні три тижні. Раніше на аеродромі було уражено кілька літаків, а на НПЗ безпілотники влучили у ректифікаційну та атмосферну колони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus