USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

ЗМІ: Росія вербує сирійців для війни в Україні – платить 200 доларів

7 Березня 2022 14:51
Москва останніми днями вербує військових в Сирії, які вміють воювати в міських умовах, для війни в Україні, повідомили чотири посадовці США у коментарі WSJ.

«Росія, яка діє в Сирії з 2015 року, останніми днями вербує звідти бійців, сподіваючись, що їхній досвід ведення бойових дій у міських умовах допоможе взяти Київ і завдати нищівного удару по українському уряду», – інформували.

Цей крок свідчить про можливу ескалацію бойових дій в Україні. Деякі з бойовиків уже перебувають у Росії та готуються вступити у конфлікт.

Офіційні особи відмовилися повідомити, що ще відомо про перекидання сирійських бойовиків в Україну.

Арабські ЗМІ повідомляють, що Росія пропонувала добровольцям із Сирії від 200 до 300 доларів, щоб «поїхати в Україну та працювати як охоронці» протягом шести місяців.

Росія є ключовим прихильником сирійського президента Башара Асада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus