USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

ЗМІ дізналися про життя дітей Путіна на Валдаї

4 Вересня 2024 21:53
Глава РФ Володимир Путін та колишня російська гімнастка Аліна Кабаєва мають двох синів, які живуть у президентських резиденціях і не залишають їх. Зокрема на Валдаї їх охороняють одразу сім комплексів Панцир-С1.

Про це мовиться у розслідуванні Центру Досьє.

Синам президента РФ дев’ять і п’ять років: старший Іван народився 2015 року, молодший Володимир – 2019 року народження. Діти живуть за документами прикриття та постійно перебувають під охороною ФСТ у резиденціях, майже не спілкуючись із однолітками. Іноді в резиденції все ж таки з’являються інші діти – найчастіше друзі Кабаєвої, але їм доводиться проводити по два тижні в карантині.

Зауважується, що побутом родини Путіна щодня займаються десятки осіб: водії, охоронці, вчителі, кухарі, пілоти, тренери, офіціанти, асистенти тощо. Вчителів наймають через агентство English Nanny – компанія підбирає персонал для забезпечених сімей із Росії. На місяць вчителям пропонують 7,700 євро, після початку повномасштабної війни кандидатів шукають переважно з ПАР. Залишати територію, де мешкає родина, заборонено. У сім’ю постійно потрібні нові вчителі, плинність кадрів пов’язана з тим, що порозумітися з сім’єю не так просто, каже джерело.

Читати ще: Вдвічі більша за Монако: показали таємну резиденцію Путіна

Найчастіше діти грають на самоті, але іноді вечорами Путін грає зі старшим сином у хокей, на Валдаї для цього збудували спеціальний майданчик.

Журналісти стверджують, що до синів від Кабаєвої Путін ставиться навіть тепліше, ніж колись до дочок від першої дружини Людмили Путіної.

«Мабуть, батьківська похвала – головний предмет їхньої гордості. Так, Іван Путін кілька разів переказував своїм гувернерам та охоронцям особливо пам’ятну йому історію. Як йому казали родичі, коли він народився, Володимир Путін був настільки щасливим, що закричав: «Ура! Нарешті хлопчик!».

Нагадаємо, вежу із системою протиповітряної оборони Панцир-С1 встановили неподалік резиденції російського диктатора Володимира Путіна на Валдаї. ППО видно з повітря – на неї можна подивитися онлайн через Google-карти.

Читати ще: Хатина рибалки з пивоварнею та водоспадами: у Путіна знайшли розкішну садибу в Карелії

У січні 2024 року Telegram-канал ВЧК-ОГПУ пов’язав успішні атаки українських дронів на Санкт-Петербург, з передислокацією Панцирів на захист «особливо важливого об’єкта на Валдаї».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus