USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

ЗМІ дізналися про компенсацію Україні через Північний потік-2

9 Липня 2021 18:16
У Німеччині підготували різні варіанти компенсації Україні за втрату ролі транзитера газу через відкриття Північного потоку-2.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Der Spiegel.

Відзначається, що домовленості Німеччини і США з теми Північного потоку-2, коли їх досягнуть, можуть містити допомогу Україні в енергетичній сфері. Зокрема повідомляється, що вирішити спір можна, коли запропонувати Україні компенсацію, якщо країна втратить роль транзитера газу.

«Ще говорять, що, можливо, буде обіцянка з німецької сторони вкласти мільярди в ремонт абсолютно зношеної газотранспортної мережі України», – йдеться в статті.

Також Берлін може запропонувати Києву співпрацю у сфері виробництва водню.

Раніше МЗС заявило, що під час візиту у ФРН Зеленський матиме принципову розмову про ПП-2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
патріот Показати IP 9 Липня 2021 19:14
Тільки не грошима, а то все по кишенях розтащать! Тільки під пильним наглядом, а то і самі компенсанти нехай все роблять!
Анонім Показати IP 9 Липня 2021 19:29
Дурень думкою….ну ви в курсі. З якого це вони мають платити компенсацію? Це бізнес. Німці гроші вміють рахувати і ризики також.
Дідо Показати IP 9 Липня 2021 19:31
Все, Німеччина відтягнула на себе транзит газу, а вам обіцянки-цяцянки, який дурень міг профукати такий ресурс? Мільярди в рік йшли в бюджет, а тепер будете мати дірку, оце політика, віддати все і всі сфери впливу і стати банановою республікою.
Пропоную компенсацію Показати IP 9 Липня 2021 20:03
Губозакаточну машинку. Щоб менше верещали, а більше працювали. Послухаєш - плюватися хочеться: всі нам щось винуваті, всі наші проблеми через когось, всі нам мають допомагати. Психологія циганів...
777 Показати IP 9 Липня 2021 21:02
Немцы вам заплатят,еще с кушем..Там все уже обдолбились в конец?.От мертвого осла уши,дефективные слуги,наркоманы долбаные.
Депутат Ююрченко до 777 Показати IP 10 Липня 2021 05:14
У нас дрескод такий : кокс в нос і рєшили вопрос.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus