USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Змагання із риболовлі серед дітей: на Волині визначили переможців

3 Вересня 2024 21:42
На Волині визначили переможців щорічного благодійного турніру з ловлі риби серед юніорів – Luchesk Junior Fishing-2024, який відбувся в останній день літа на водоймі в селі Гаразджа Луцького району.

Організатор спортивної події, майстер спорту України з риболовного спорту Павло Хвас прокоментував Суспільному результати змагань, які стали відомі 3 вересня.

Переможців визначили у двох вікових категоріях – до 10 років і 11-15 років. Участь взяли 56 дітей різного віку, зокрема семеро дівчат. Найменшим учасником змагань став 6-річний Святослав Шевчук.
На змагання разом із дітьми приїхали батьки, деякі учасники взяли участь у змаганнях із риболовлі вперше. У перерві між турами учасників та гостей заходу пригощали кулішем та квасом.
Читати ще: У Нововолинську відбулися змагання з мотокросу

Керівник дитячого напрямку Волинської федерації риболовного спорту Павло Хвас розповів, що змагання відбувалися у два тури, після яких – зважування улову та визначення кількості балів за місцями, зайнятими у кожному турі.

За безпекою на воді стежили волинські рятувальники, котрі також влаштували для дітей катання на моторному рятівному човні.
У підсумку переможцями змагань з молодшої групи стали:

І місце – 7-річна Лукія Поліщук;

II місце – 6-річний Владислав Маліков;

III місце – 9-річна Ілларія Бєлая.

У старшій групі «золото» дісталося 14-річному Михайлу Петринюку, «срібло» – 15-річному Івану Щуєву, а «бронза» – 11-річному Луці Бохонко.

Окрім цього, за впійману найбільшу рибину відзначили 11-річного Даниїла Лаховича та 10-річного Назара Осіюка, а переможницею в категорії «Найкращий результат серед дівчаток» стали 9-річна Юлія Шахновська та 11-річна Анастасія Павлюк.
Як додав організатор Павло Хвас, захід на Волині організували вчетверте. Турнір провели з благодійною метою: зібрані під час заходу кошти організатори передали благодійному фонду «З Богом у серці» для допомоги дітям, які борються з онкологічними недугами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus