USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Зловили п’яним і без прав двічі за три дні: як покарали лучанина

Сьогодні 16:22
У червні після опівночі на вулиці Рівненській у Луцьку патрульні зупинили автомобіль Mercedes. За кермом був 29-річний лучанин. На засідання суду обвинувачений, який їздив містом п’яним, не з’явився.

Про це йдеться в сюжеті «12 Каналу».

На відео з боді-камер поліції видно емоційну поведінку правоохоронця та незгоду водія надати документи. Врешті перепалка з нецензурною лексикою між патрульними, пасажирами та водієм завершилася в поліцейському відділку. На керманича склали два протоколи.

«Чоловік намагався втекти з місця зупинки, щоб уникнути відповідальності. Затриманий на місці. Результат алкотестера – 2,64 проміле алкоголю в крові. Був доставлений у відділок для складання адміністративних матеріалів», – зачитав суддя Луцького міськрайонного суду Віталій Ковтуненко.

Читати ще: Залишився без машини і прав: лучанин вкотре їхав п'яним та скоїв ДТП

Матеріали справи засвідчили, що водій перебував без прав керування транспортним засобом і в стані алкогольного сп’яніння.

«Визнати Міцкевича Андрія Васильовича винним і піддати його до адміністративного стягнення у виді штрафу – 34 тисячі гривень. Позбавити його права керування всіма видами транспорту на сім років і вилучити автомобіль Mercedes», – виголосив покарання суддя.

Але постанова водія не злякала. Невдовзі він без прав сів за кермо вдруге.

«9-го червня, тобто через два дні, знову Міцкевич керує транспортним засобом, але вже автомобілем ВАЗ 11183», – додав Віталій Ковтуненко.

Читати ще: Алкоголю в 17 разів вище норми: за ДТП біля Луцька судили водія «ВАЗа»

За те, що їздив без прав і п’яним, у водія вилучили обидві машині і призначили штраф – двічі по 34 тисячі гривень.

Якщо власники Mercedes та ВАЗ не викуплять автомобілі за ринковою ціною, то їх передадуть військовим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Адам Показати IP Сьогодні 17:32
Навіть не віриться, що є такі дурні на світі. І живуть поруч з нами. Необтесані тварини.
Василь Показати IP Сьогодні 18:07
І так для всіх пияків-на своїх двох набагато менше буде збивати людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus