USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.45 10.60

Злочинність впала – поліція розповіла про ситуацію під час блекауту

1 Грудня 2022 17:40
Голова Національної поліції Ігор Клименко повідомив, що упродовж тижня аварійного вимкнення електроенергії – з 23 по 30 листопада – в Україні знизився рівень злочинності.

«З 23 листопада, коли російські ракети нанесли чергову шкоду об’єктам критичної інфраструктури, поліція збільшила кількість нарядів на вулицях та посилила заходи безпеки на дорогах населених пунктів.

Маємо результати. Кількість злочинів, зареєстрованих з 23 по 30 листопада, зменшилася на 16% порівняно з позаминулим тижнем», – інформував Клименко.

Голова поліції зазначив, що кількість повідомлень про шахрайства зменшилась на 24%, викрадення транспортних засобів – на 23%, крадіжки – на 7%, пограбування – на 3%.

Також було зафіксовано на 13% менше ДТП і на 22% менше автопригод, у яких травмувалися люди.

Смертей на дорогах за тиждень блекаути поменшало на 5%.

Клименко запевнив, що правоохоронці продовжують працювати, ситуація у країні під контролем, а мешканці України у підрозділах поліції завжди можуть зарядити ґаджети та зігрітися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus