USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Зіткнулися Toyota та вантажівка: у ДТП на Волині загинула вчителька з Львівщини

Сьогодні 14:54
У ДТП, що сталася 14 вересня біля села Северинівка на Маневиччині, загинула вчителька англійської мови Червоноградської гімназії № 5 Ольга Просецька.

Про це повідомили в гімназії.

«Колектив гімназії з сумом та скорботою сповіщає про непоправну втрату – внаслідок автокатастрофи відійшла у вічність наша дорога колега, прекрасна людина, любляча матуся Ольга Ярославівна Просецька – вчитель англійської мови.

Висловлюємо щирі співчуття її діточкам – нашим учням – Матвію та Єлизаветі, чоловікові Ігорю, усім рідним та близьким. Разом схиляємо голови у скорботі. Нехай прийме Господь її душу у Царстві Небесному. Вічна і світла пам’ять нашій дорогій Ользі Ярославівній», – повідомили у дописі.

Читати ще: Вилетів на зустрічну: у Луцьку на Соборності – ДТП

Як інформували, аварія сталася вранці 14 вересня. Авто TOYOTA RAV4 зіткнулося з вантажівкою. Внаслідок аварії загинула 35-річна водійка. Двох дітей, які були в авто, госпіталізовано до лікарні в Маневичах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus