USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Зіскочила рука: волинянин за вбивство падчерки отримав умовне покарання

7 Січня 2023 15:24
На Волині судили пенсіонера, який випадково вистрілив у свою падчерку. За вбивство з необережності він отримав умовне покарання.

Відповідний вирок ухвалив Турійський районний суд.

Трагічний випадок трапився 23 серпня у селі Замости Володимирського району.

66-річний місцевий мешканець під час розряджання мисливської гладкоствольної рушниці випадково вистрілив у свою 29-річну падчерку. Жінка померла під час проведення реанімаційних заходів у кареті швидкої допомоги.

У суді чоловік щиро розкаявся та пояснив, що до нього в гості прийшли потерпілий з дружиною, вони випили по склянці вина, потім розмова зайшла за рушницю, померла хотіла її забрати. Він дістав зброю, хотів її розрядити, але рука зіскочила і він випадково натиснув на спусковий гачок.

Потерпілий, своєю чергою, розповів, що претензій до родича не має і також просив суворо його не карати.

Суд визнав пенсіонера винним та призначив йому три роки у в’язниці. Проте замінив покарання на один рік іспитового строку.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Січня 2023 16:33
"...випили по склянці вина, потім розмова зайшла за рушницю, померла хотіла її забрати. Він дістав зброю, хотів її розрядити..." скільки правил користування вогнепальною зброєю порушено?
Пропоную Показати IP 7 Січня 2023 19:14
Всім за вбивство давати умовне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus