USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Зірвали з продавчині ланцюжок: на Волині двоє киян, погрожуючи зброєю, пограбували магазин

15 Грудня 2020 15:08
На Волині засудили жителів Київщини за вчинений розбій.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Волинській області.

Прокурори Ківерцівського відділу Маневицької місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення на Волині розбою двома мешканцями міста Буча Київської області.

Увечері 04 березня 2020 року 28-річний раніше судимий чоловік разом зі своїм на рік старшим товаришем, який досі до кримінальної відповідальності не притягувався, увійшли в магазин у місті Ківерці, викрали з каси 700 грн та, погрожуючи продавчині пістолетом, зірвали з її шиї ювелірну прикрасу – ланцюжок.

Невдовзі після вчинення злочину нападники були затримані правоохоронцями.

Обох чоловіків визнано винуватими у розбої, вчиненому групою осіб із проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 187 КК України), а молодшого – ще і у незаконному придбанні, носінні й зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч.1 ст. 263 КК України).

Суд призначив молодшому із нападників покарання у виді 8 років та 6 місяців позбавлення волі, а старшому – у виді 7 років та 6 місяців позбавлення волі. Обом – із конфіскацією майна.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus