USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Зірка «Зоряних війн» розігрує вишиванку – кошти підуть на відновлення школи на Київщині

22 Травня 2023 23:05
Американський актор та амбасадор United24 Марк Гемілл приміряв вишиванку та вирішив розіграти другу таку ж. Виручені кошти підуть на відновлення школи у селі Бузова, що на Київщині.

Про це він повідомив у Твіттері.

«Ця виготовлена на замовлення вишиванка із вишитими світловими мечами є подарунком від United24. Їх лише дві! Хочете виграти другу? Просто пожертвуйте $24 або більше школі в Бузовій, Україна. Давайте зробимо це разом!» – написав Гемілл.

Також актор, відомий за роллю Люка Скайвокера в «Зоряних війнах», опублікував свою фотографію у вишиванці.

Раніше Президент України Володимир Зеленський ініціював створення глобального проєкту United24, який прагне об’єднати людей з усього світу в їхньому бажанні допомогти нашій державі.

United24 – однойменна платформа для збору коштів на підтримку України. Головна мета – збільшити обсяги пожертв на користь нашої держави, забезпечити ефективність та прозорість їх розподілу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus