USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Зібрав «букет» із криміналу: волинянин скоїв шість злочинів за п’ятьма статтями

Сьогодні 12:32
Двічі судимий волинянин втретє опинився за ґратами, бо скоїв шість злочинів за п’ятьма різними статтями: крадіжка, грабіж, проникнення, завдання легких травм і привласнення офіційного документа.

За свої дії, як зазначається у вироку Нововолинського міського суду, він отримав сім років тюрми.

Злочини місцевий мешканець Василь К. скоїв у Нововолинську упродовж 2023 року. Розпочав 20 січня із грабежу: штовхнув чоловіка і вирвав із рук пакет, в якому було 11 тисяч гривень.

Далі 25 квітня волинянин поконфліктував з іншим громадянином. Під час сварки він завдав потерпілому близько чотирьох ударів кулаком у голову. У того діагностували легкі тілесні ушкодження.

Читати ще: Вкрав електросамокат: у Луцьку на 7,5 року ув’язнили чеченця, який мав «букет» правопорушень

Продовжив серію злодіянь чоловік 11 липня – через незачинені двері проник у чужу квартиру. Звідти вкрав жіночий гаманець із чотирма тисячами гривень.

Увечері 16 липня на зупинці громадського транспорту неподалік пожежно-рятувальної частини він знайшов банківську картку з технологією безконтактної оплати. Її привласнив, що теж є злочином, і розпорядився коштами на свій розсуд.

А ще 25 квітня та 1 серпня чоловік без дозволу господарів проникав на територію огородженої ділянки та приватного домоволодіння. Тим самим він порушив право на недоторканість власності, гарантованого Конституцією.

Читати ще: На Волині шестиразово судима жінка попалася на збуті наркотиків

На судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні шести правопорушень повністю визнав і щиро розкаявся. Відомо, що він вже мав дві судимості – за розбій та крадіжку.

Цього разу йому інкримінували вчинення правопорушень за п’ятьма статтями Кримінального кодексу. Суд визнав Василя К. винним і призначив йому сім років позбавлення волі. До вироку також приєднали місяць невідбутого покарання.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus