USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Зібрали 40 тисяч гривень для ЗСУ: на Волині провели благодійний захід

31 Серпня 2022 22:11
28 серпня у селі Бужанка Поромівської громади відбувся благодійний захід. Небайдужим мешканцям та організаторам події вдалося зібрати 40 тис. гривень на потреби ЗСУ.

Про це повідомляє Буг.

Відвідувачі мали змогу взяти участь у лотереї та виграти цінні призи. За зібрані під час заходу кошти волонтери придбають необхідні речі для наших військових. Ціна одного білета була лише 40 гривень, для діток вартість становила 20 гривень.

Читати ще: Куплять авто на передову: на ярмарку в Ківерцях зібрали 100 тисяч

У будинку культури для поціновувачів творчості зіграли благодійний концерт. Професійні вокалісти виконували українські народні пісні, а найменші колективи розповідали віршики.
На території дійства також провели спортивні змагання з футболу, волейболу та дитячої естафети.
Читати ще: Зібрали 57 тисяч гривень на дрони 14 ОМБр: на Волині провели благодійний пікнік

Для гостей свята була встановлена фотозона, охочі зробити дивовижні світлини мали можливість приміряти українське вбрання.
Після проведення благодійного заходу відвідувачі у дружньому колі куштували страви на вогнищі та ділились враженнями про проведений час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus