USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Зʼявилися супутникові знімки аеродрому «Бельбек» у Криму – Генштаб пише про знищення літаків

17 Травня 2024 12:50
Розслідувач газети The New York Times Крістіан Тріберт опублікував високоякісні супутникові знімки наслідків атаки на аеродром «Бельбек» у тимчасово окупованому Криму.

На знімках від компанії Maxar видно залишки вже знищеної авіаційної техніки російських окупантів, а також стовпи диму, пише Бабель.

Крістіан Тріберт припускає, що два винищувачі МіГ-31 і один Су-27 повністю знищені, а один МіГ-29 пошкоджений. Ще видно ураження цистерн з пально-мастильними матеріалами.

Тим часом Генеральний штаб ЗСУ опублікував щоденне зведення втрат росії у війни станом на ранок 17 травня. Там йдеться, що за минулу добу російські окупанти втратили два літаки та один гелікоптер. Імовірно, це стосується наслідків удару по аеродрому «Бельбек».

Пізно ввечері 15 травня в районі аеродрому «Бельбек» під окупованим Севастополем вдруге за добу лунали вибухи. Партизанський рух «Атеш» повідомляв про точне влучення та багатогодинну подальшу детонацію головного складу ракетно-артилерійського озброєння (в/ч 80189).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus