USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Зять мільярдера, колишній телеведучий Скічко хотів міністерське крісло, – ЗМІ

2 Листопада 2021 13:47
На посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів претендував голова Черкаської ОДА, колишній телеведучий, екснардеп від «Слуги народу» Олександр Скічко, але проти його кандидатури виступав прем’єр Денис Шмигаль.

Про це повідомила «Українська правда».

«Скічка не хотів в уряді Шмигаль. Бо посадити Скічка в уряд, це як взяти собі Кирила Тимошенка: Скічко Кирилу зливав би все, що відбувається в Кабміні. Хоч Скічко і дуже хотів», – розповів співрозмовник у «Слузі народу», дотичний до пошуку кандидатур в уряді.

Також на посаду очільника Міндовкілля претендував висуванець від «СН», депутат Андрій Жупанин, але йому на Банковій сказали, що він ще молодий і не має досвіду в екології.

Наразі новим керівником міністерства може стати заступник міністра Романа Абрамовського з питань цифрових трансформацій Руслан Стрілець. Поки вирішили, що він спершу побуде в.о. міністра.

Один із міністрів розповів, що Стрілець «був на «малій фракції», справив хороше враження – хлопець достатньо грамотний». Також додав, що Стрілець – єдиний, хто пройшов поліграф перед зустріччю з депутатами.

Олексадр Скічко – колишній телеведучий, артист, чоловік Єлизавети Юрушевої, власниці готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv і доньки мільярдера Леоніда Юрушева. Статки Юрушева, власника InterContinental Kiev оцінюють у $260 млн (понад 6,8 млрд грн).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ага Показати IP 2 Листопада 2021 17:29
юрашев усе заробив чесним непосильним трудом-усе життя працював трактористом у колгоспі, і зятька пристроів,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus