USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70

Зі смутком та болем: у Луцьку попрощалися з Героєм Максимом Галайдою

13 Липня 2023 14:43
8 липня війна забрала ще одне життя — старшого солдата Максима Галайди. Сьогодні, 13 липня, у Кафедральному соборі Святої Трійці відбулося відспівування молодого лучанина. Максим Галайда (07.08.1991 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації та загинув у населеному пункті Мар’їнка Донецької області під час виконання бойового завдання.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

До спільної молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами прийшли секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко та заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт.
Після завершення панахиди домовину з тілом Героя прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Ставши на коліна, жителі громади проводжали Максима Галайду в останню дорогу.
Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.
Максима Галайду поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Доземно вклоняємося тобі, Герою, за жертовність і відвагу. Щирі співчуття рідним та близьким. Царство Небесне і Вічна пам'ять воїну Максиму!
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus