USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.46 10.58

Живі квіти – святковий настрій*

20 Серпня 2020 09:00
Дарувати квіти на день народження – це традиція, якої приємно дотримуватись. Тим більше, якщо знаєш, де саме можна замовити оригінальний букет з найсвіжіших троянд, тюльпанів, хризантем та ін. Багато хто з жителів Києва вже скористався послугами флористичного салону Dicentra – завітайте і ви. Тут можна замовити оригінальні букети на будь-яке свято. Доставка здійснюється 24/7!

Чарівні квіткові композиції часом викликають багато емоцій. Наприклад, подарований іменинникові букет в шляпній коробці точно буде на всіх фото з урочистої події. Стильна сучасна композиція – дещо більше, ніж просто квіти. Це майже справжній подарунок.

Зручний спосіб замовлення квітів онлайн

Замовити оригінальний букет можна онлайн на сайті квіткового ателье «Діцентра». Завдяки цілодобовій роботі сервісу, придбати букет можна заздалегідь. Це дуже зручно, тому що:

- не потрібно витрачати час на пошуки оригінального букета безпосередньо напередодні свята;

- оплату можна зробити будь-яким зручним способом теж в режимі онлайн;

- кур’єр привезе квіти у будь-який час, навіть вночі, якщо ви встигнете зробити замовлення до 20:00.

Оскільки доставка здійснюється цілодобово, здивувати іменинницю приємним сюрпризом можна і в перші хвилини дня народження, тобто відразу після опівночі, і рано-вранці.

Заповнити коротку форму замовлення можна зі смартфона, на сайті в онлайн-чаті, зателефонувавши в магазин квітів. Інтернет допомагає робити сервіс більш зручним та доступним.

Замовте свій ідеальний букет

Dicentra пропонує великий вибір готових дизайнів букетів. Для того щоб знайти найбільш чарівний, потрібно відкрити каталог і зосередитись на пріоритетах. Застосування фільтрів допоможе відсортувати букети за ціною, кольором, розміром і т. ін. На якісних фото прекрасно видно, як букет виглядатиме. Отже знайти те, що сподобається найбільше, не важко.

Обирайте варіант дизайну на свій смак! Якщо у вас я побажання щодо особливого оформлення, повідомте свою ідеї флористам. Вони підготують для вас саме такий букет, який ви мрієте подарувати на день народження коханій, мамі, доньці, сестричці, бабусі, колезі, сусідці тощо.

Даруючи живі квіти – даруєте святковий настрій!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus