USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Жив у лісі, ховаючись від мобілізації: волинянин побив поліцейського на Львівщині, бо злякався вручення повістки

21 Травня 2024 15:17
На Львівщині суддя Турківського районного суду призначив цілодобовий домашній арешт чоловіку, який побив поліцейського, злякавшись вручення повістки. Волинянин пішов з дому та приїхав на Львівщину, де переховувався в лісі, щоб уникнути мобілізації.

Про це стало відомо з ухвали, опублікованої у реєстрі судових рішень, пише LVIV.MEDIA.

16 травня близько 8:30 чоловік, перебуваючи на вулиці Данила Галицького в Турці, під час перевірки документів напав на працівника поліції. Він тричі ударив поліцейського кулаком по обличчю та спробував утекти. Однак правоохоронець наздогнав його біля автомобіля, де отримав від утікача ще декілька ударів ногами по тілу.

У суді чоловік розповів, що побив поліцейського, бо злякався, що той може вручити йому повістку. Адже він ще з 8 травня переховується від мобілізації, не живе вдома, постійно мандрує та ночує в лісі. Вдома, на Волині, його оголосили безвісти зниклим. Повертатися туди він не планує. Натомість хоче виїхати за кордон.

Читати ще: Хотів провідати бабусю: судили студента з Рівненщини, бо спіймали на «Ягодині» із підробленою довідкою ВЛК

У судовому слуханні прокурори просили суддю обрати чоловіку запобіжний захід – домашній арешт. Адже він чітко окреслив свої наміри виїхати з України. Сам підозрюваний у побитті поліцейського просив не повертати його додому. Адже там йому можуть вручити повістку та мобілізувати.

Суд ухвалив таки посадити чоловіка під цілодобовий домашній арешт на два місяці – до 17 липня включно. Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ахаха Показати IP 21 Травня 2024 19:07
вид Хомосапієнс, підвид Дикий полішук

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus