USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.50 10.70

Життєва стежина юного бійця тільки розпочиналася: на війні загинув волинянин Василь Коваль

25 Липня 2023 13:19
Ще одна чорна звістка про загибель кращого сина України не оминула Камінь-Каширську громаду. З великим сумом та жалем сповіщають про смерть краянина, вірного Захисника української держави, жителя села Добре Коваля Василя Миколайовича, 2003 року народження.

Життя молодого бійця обірвали російські окупанти під час виконання бойового завдання із захисту України у Луганській області.

«Невимовний смуток та біль огортає душі жителів громади та нашої країни. Життєва стежина юного бійця тільки розпочиналась, скільки всього доброго було би ще попереду, але клята війна принесла вічний біль у серця близьких людей.

Камінь-Каширська міська рада висловлює щирі співчуття родині Василя Коваля. Скорбимо разом з вами. Нехай вічною буде пам’ять про нашого Героя. Спочивай у мирі і спокої, воїне, якого не судилося дочекатися. Назавжди у наших серцях», – йдеться в повідомленні.

Деталі прибуття скорботного кортежу із тілом Василя Коваля повідомлять додатково.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus