USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Жителю Черкас, який збував на Волинь зброю, повідомили про підозру

9 Липня 2024 15:04
За процесуального керівництва прокурорів Камінь-Каширської окружної прокуратури 29-річному жителю міста Черкаси повідомлено про підозру у носінні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу (ч.1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, упродовж травня-липня 2024 року чоловік незаконно збув волинянину, надіславши через поштового оператора, два перероблених саморобним способом пістолети «Retay» та револьвер «SAFARI», повідомили у прокуратурі Волині.

Читати ще: Відправляв поштою: судитимуть волинянина, який продавав фальсифіковані електронні сигарети

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування: Камінь-Каширський РВ ГУНП в області.

Довідково: згідно із санкцією ч.1 ст. 263 КК України носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської) без передбаченого законом дозволу - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus