USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Жителя Камінь-Каширщини посмертно нагородили орденом «За мужність»

3 Квітня 2023 17:02
Рідними загиблого на війні Героя Валентина Карпіка, що родом із Підріччя на Камінь-Каширщині вручили державну нагороду «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Про це інформує Камінь-Каширська РДА.

Державну відзнаку доньці загиблого захисника України вручили начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук спільно з міським головою Віктором Пасем і в. о. начальника Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки Валентином Борухом.

Воїн боронив рідну землю ще з 2014-го. Однак, минулого року його життя обірвалося під час виконання бойового завдання.

Відтак, Указом Президента України нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Читати ще: Зі сльозами і військовими почестями: на Волині попрощались із полеглими Героями

«Непоправна втрата, яка залишила болючий слід. Герой боровся за вільну, незалежну Україну. Низький уклін! Назавжди в наших серцях і молитвах! Світла пам’ять»! – зазначила Ольга Ващук.
Як ми писали раніше, п’ятьох волинян посмертно нагородили орденами «За мужність». Серед них чотири захисники з Любешева та один із Рожищенщини. Також днями посмертно нагородили двох ківерчан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus