USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Жителі Мелітополя виганяють російських окупантів і шлють за курсом корабля РФ. Відео

2 Березня 2022 17:43
Кілька тисяч людей вийшли 2 березня на вулиці Мелітополя Запорізької області, щоб зупинити захоплення міста російськими окупантами. Ворог у відповідь здійснює постріли, щоб залякати людей, і на одному з відеозаписів видно, як падає поранений чоловік.

Відео подій у Мелітополі поширюють місцеві жителі, інформує ТСН.

Зокрема, стрім з акції в місті вела лікарка інфекційної лікарні. На опублікованих кадрах чутно, що чоловіки, жінки та навіть діти з українськими прапорами вигукували: «Україна понад усе», а також співали національний гімн.

«Ці орки привезли своїх мародерів. Наші вчителі охороняють школи, щоб їх не розграбували. Ми ­– без зброї. У нас немає зв’язку, не їздить транспорт. У нас закінчується їжа. Священники їздять по хатах, годують людей», ­– розповіла лікарка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Березня 2022 18:04
Чого зараз у нас багато чоловіків сидять на диванах перед телевізорами, їх не беруть ні в армію,ні в тероборону,де зброя? Чого чекаємо ? Захоплюють міста на півдні і сході України. Чекаємо ,доки сюди зайдуть,потім їх буде важко вибити без руйнувань.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus