USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

Жителі Луцької громади, які потребують дороговартісного лікування, отримуватимуть грошову допомогу

8 Лютого 2022 17:03
У Луцькій міській територіальній громаді з місцевого бюджету будуть виплачувати адресну грошову допомогу особам, які потребують постійного дороговартісного лікування та замісної терапії за життєвими показниками для придбання лікарських засобів, препаратів та виробів медичного призначення.

Порядок надання адресної грошової допомоги затверджений рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 18 січня 2022 року, інформують на сайті міськради.

Відповідно до порядку, управлінням охорони здоров’я щоквартально до 20 числа другого місяця формуються списки мешканців, які претендують на отримання допомоги, із визначеними розмірами адресної грошової допомоги. Потому їх подають департаменту соціальної політики.

Департамент соцполітики, своєю чергою, щокварталу в період з 20 числа другого місяця кварталу по 20 число третього місяця проводить прийом документів для призначення адресної грошової допомоги.

Протягом вказаного періоду заявнику або його представнику необхідно подати до департаменту соціальної політики такі документи:

- заяву встановленого зразка;

- копію паспорта;

- копію ідентифікаційного номера;

- виписка ЛКК встановленого зразка;

- підтверджувальні платіжні документи про закупівлю лікарських засобів, препаратів та виробів медичного призначення, придбаних за поточний квартал (оригінал);

- рахунок з банку;

- копію доручення (у разі звернення представника).

Під час подання копій документів особа, яка звертається, пред’являє їхні оригінали.

Документи, подані не пізніше 25 числа третього місяця поточного кварталу, виносяться на розгляд комісії з питань надання адресної грошової допомоги пільговим категоріям громадян для придбання лікарських засобів, препаратів та виробів медичного призначення, створеної при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Перерахування коштів здійснюється департаментом соціальної політики на підставі розпорядження міського голови про надання адресної грошової допомоги на особові рахунки заявників чи їхніх представників.

Отримати додаткову інформацію можна в департаменті соціальної політики за адресою Луцьк, пр-т Волі, 4а, каб.104, або за номерами телефонів 284 163, 281 000.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 8 Лютого 2022 17:29
ну і буде приблизно як з наданням землі: "кому чьо, кому - ничьо, а кому - через плечо". все залежить від суми "спонсорської допомоги"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus