USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Жителі луцького двору спільно з депутатом реалізовують цікаві ідеї

9 Липня 2019 23:23
На початку місяця депутат Луцької міської ради, укропівець Юрій Безпятко зустрівся із жителями будинків 10а, 12а та 12б на вулиці Конякіна. Під час зборів лучани разом із Юрієм Володимировичем радилися, як краще використати кошти в сумі 10 тисяч гривень з його депутатського фонду, пише пресслужба УКРОПу.

На зустріч прийшло декілька десятків місцевих жителів. Люди активно подавали пропозиції щодо того, як ефективніше використати ці кошти. Люди поважного віку запропонували встановити додаткові лавочки в дворі. Мовляв, тих, що є, недостатньо, адже в теплу пору року люди залюбки виходять посидіти у дворі, поспілкуватися. Молоді мами запропонували поставити додаткові гойдалки на дитмайданчику.

«Вважаю, що доцільніше використати цю суму на придбання і встановлення камер відеоспостереження. Річ у тім, що це питання нашої безпеки та безпеки транспорту, який стоїть у дворі. Особисто мій автомобіль уже двічі пошкоджували. Однак винних так і не знайшли. Тому придбання камер буде найефективнішим використанням цієї суми», - переконана мешканка будинку 12а Олена Потейчук.



Після тривалої дискусії люди вирішили витратити цю суму для того, аби нанести розмітку біля будинків, адже в більшості мешканців є автомобілі. І водії досить часто паркують їх неналежним чином, що нерідко приводить до суперечок.

«Вважаю, що потрібно привчати людей до порядку. Нанесена розмітка чітко показуватиме, де і як слід паркувати автомобіль. Крім того, я особисто, і місцеві мешканці щиро дякуємо Юрію Володимировичу за те, що він постійно і словом і ділом допомагає нам у вирішенні тих чи інших проблем. І ніколи не відмовляє у зустрічі», - переконана Оксана Денисюк, голова ОСББ, мешканка будинку 10а.

Тим часом Юрій Безпятко каже, що завжди із задоволенням приїжджає на зустрічі з мешканцями будинків.

«Люди подають цікаві ідеї щодо того, що і як потрібно робити, - розповідає він. – І ми завжди разом обираємо те, що їм найбільше потрібно. 40-ий квартал це мій рідний мікрорайон, і мені добре відомі його проблеми. Разом з жителями ми будемо робити все для того, аби жити в цьому мікрорайоні та й у Луцьку в цілому було комфортно та затишно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus