USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Загорнув у ковдру і виніс через вікно: на Волині постоялець готелю вкрав телевізор

1 Жовтня 2021 15:12
У Ковелі 29-річний рівненчанин викрав телевізор із готельного номера, який винаймав.

Поліцейські завдяки небайдужості місцевого громадянина спіймали зловмисника із викраденою технікою, інормує поліція Волині.

Учора вранці до поліції звернувся ковельчанин та повідомив, що на вулиці Ковеля бачив підозрілого перехожого із загорнутим у ковдру телевізором. На місце негайно прибули поліцейські. Під час спілкування із правоохоронцями чоловік не зміг пояснити про походження телевізора, який переносив у руках.

Згодом на лінію «102» звернулась адміністратор одного з готелів міста про крадіжку. Жінка повідомила, що відвідувач викрав телевізор із готельного номера. Техніку спритник виніс через вікно.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вилучений телевізор після проведення необхідних слідчих дій передадуть власнику. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus