USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

Згорів дах у корівнику: поблизу Луцька ліквідовують наслідки пожежі

8 Липня 2024 21:21
8 липня в селі Лище, що біля Луцька, загорівся корівник та технічне приміщення. Впродовж дня місцеві мешканці ліквідовували наслідки пожежі на фермі.

Тварини та люди не травмувалися, розповів Суспільному власник господарства Святослав Карбовський. З його слів, пожежа трапилась приблизно о 8:30 ранку. Якраз у цей час на сільгосппідприємстві була нарада.

«Згорів дах, все обладнання для доїння не постраждало, воно все в робочому стані. Шок в людей і у мене. Ще не розбирали що і до чого, десь експерти подивляться, десь ми подивимось», – каже керівник підприємтсва.

Пожежу на фермерській господарській будівлі в Лищі гасили рятувальники двох підрозділів з обласного центру, розповів інспектор Луцького райуправління Державної служби надзвичайних ситуацій Антон Луцюк. На місці події працювало 12 рятувальників та чотири одиниці техніки. О 9:14 пожежу загасили.

Читати ще: Вогонь охопив частину покрівлі: деталі пожежі на фермі поблизу Луцька

Окрім рятувальників, наслідки пожежі ліквідовували місцеві жителі, серед них будівельник Сергій.

«Встигнули вивести худобу, це що точно знаю. Попросили допомогти, я прийшов», – каже чоловік.

Причини пожежі на фермі та завдані збитки встановлюватимуть, розповів рятувальник Антон Луцюк. На думку Святослава Карбовського, пожежа могла виникнути через те, що по кілька разів на добу вимикають електроенергію.

Читати ще: Біля Луцька спалахнуло фермерське господарство. Відео
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus