USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Згоріла побутова техніка: повідомили подробиці пожежі у луцькому ТЦ

14 Липня 2022 09:49
Пожежу, що виникла вчора у підвальному приміщенні торгового центру «Гранд Волинь», могло спричинити коротке замикання електромережі.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Як повідомляли, вчора у в торговому центрі «Гранд Волинь» горіло підвальне приміщення. Повідомлення про пожежу до Служби 101 надійшло о 17:31.

До прибуття екстрених служб працівники об'єкту організували евакуацію відвідувачів та персоналу торговельного центру.

О 17:34 за викликом прибули рятувальники 25 ДПРЧ м. Луцька та оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Волинській області.
З’ясувалося, що пожежа виникла в підвально-складському приміщенні, вогонь охопив побутову техніку, товарні залишки продуктів.

Рятувальники працювали у складі двох ланок газодимозахисної служби в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору від задимлення. О 17:51 вони локалізували горіння, о 18:09 – ліквідували.

На місці події працювали 14 рятувальників, залучено 5 одиниць техніки.

Потерпілих внаслідок надзвичайної події немає. Причина пожежі встановлюється, імовірно, до її виникнення призвело коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Липня 2022 19:09
чи хто не-будь буде перевіряти стан електромереж? за втрати в мережі платимо, за використання електромереж теж платимо, безпосередньо за електроенергію платимо...не вже так важко хоча б раз в рік виконувати роботу, за яку отримані кошти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus