USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

«Жодна маршрутка не ходить»: у селах Луцького району – проблеми з перевізниками

17 Березня 2023 15:57
Мешканці сіл Луцького району мають проблеми з доїздами до обласного центру та центру громади. Перевізники не виконують своїх зобов’язань.

Про це йшлося 16 березня під час сесії Волинської обласної ради.

Депутат Ігор Волошенюк звернув увагу на проблему мешканців села Лаврів Луцького району, які не можуть дістатися до Луцька та центру громади в Боратині.

«Жодна маршрутка в село не ходить. Багато місяців люди звертаються, не можуть з’ясувати, чому так. Тендер провели, є перевізник, однак із невідомих причин автобуси не курсують.

Прошу голову ОВА дати доручення своїм підлеглим, щоби ті розібралися в ситуації та відновили рух автобусу, аби люди могли дістатися до міста, а також до центру громади в Боратині й назад.

Ідентична проблема – і в мешканців сіл Кошів, Садів Луцького району. Є перевізник, який виграв тендер, але він не виконує своїх зобов’язань», – інформував обранець громади.

Депутати підтримали запити колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда Показати IP 17 Березня 2023 19:41
Романюк Назар з своїм другом Колесніком збирають гроші з перевізників. Їм не до перевезень людей до с.Лаврів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus