USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Жіночі сандалії: мастхев для літа*

17 Травня 2023 16:40
Настав час готуватися до теплого сезону, ховати подалі теплі пуховики та чоботи й діставати легкі літні речі. А також – наповнити шафу обновками та створити капсулу для весни-літа 2023 року.

Сандалі жіночі – це просто вкрай потрібна річ, що була й залишається головним трендом для спекотних днів. Ваші ніжки подякують вам, коли із закритого та задушливого взуття ви перевзуєтеся у зручні й красиві босоніжки.

Звичайно ж, на офіційному сайті інтернет-магазину Ultrashop представлено чимало варіантів, серед яких ви точно знайдете ідеальну пару і створите безліч неймовірних аутфітів. Маркетплейс збирає в асортименті колекції дев'яти найбільш відомих у всьому світі брендових виробників, які здивують вас елегантними, сучасними та якісними виробами.

Жіночі сандалі можуть мати абсолютно будь-який колір, дизайн, силует, висоту, платформу, стиль. Можуть бути з підборами або на пласкій підошві. Під час вибору варто відштовхуватися саме від ваших уподобань та улюбленого стильового спрямування, тому розглянемо кілька різних типів.
Прості. Ці повсякденні моделі пласкі, універсальні, але добре поєднуються з будь-яким одягом. Носіть їх буквально постійно, це надійне взуття.

На підборах. Коли справа доходить до літніх прогулянок та побачень, ви будете у дуже виграшній ситуації, маючи ці босоніжки. Адже отримаєте гарний підйом, але товстіший каблук забезпечить чудову підтримку.

Шпилька. Ми згадали повсякденні, зручні та непідвладні часу позиції, але саме босоніжки на шпильці допоможуть вашому образу вийти на новий рівень, навіть у поєднанні з джинсами.

Танкетка. Це стиль, який залишив слід ще далекого 2010-го завдяки Дженніфер Лопес та Кім Кардаш'ян, і тепер це знову стає актуальним. Вибирайте масивні жіночі сандалії на танкетці і поєднуйте їх з контрастними речами.

Все це можна купити на офіційному сайті інтернет-магазину Ultrashop. Вдалих покупок!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus