USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

Жіночі кеди: які бувають та з чим носити?*

7 Липня 2022 11:55
В гардеробі жінки може бути безліч босоніжок і туфель, але ніяк не можна не додати до них кеди. Це взуття і модне, і зручне, дозволити придбати собі пару може дівчина будь-якого соціального статусу.

Якщо ви шукаєте саме брендове взуття для повсякденного використання або для занять спортом, то кеди жіночі PUMA – найкращий вибір, вони відрізняються легкістю, використанням якісних матеріалів та новітніх технологій. В інтернет-магазині ua.puma.com можна вибрати чудове взуття від відомого виробника та отримати знижку у 5% при оплаті онлайн.

Які бувають жіночі кеди?

Асортимент кедів можна класифікувати як за матеріалом виготовлення, так і за особливостями моделі.

Якщо використовувати першу класифікацію, то таке взуття може бути:

– шкіряним;

– текстильним;

– замшевим.

У якості матеріалу для підкладки найчастіше використовують текстиль та екозамшу.

По другій класифікації всі моделі можна розділити на:

– взуття на плоскій підошві (універсальне та класичне, можна комбінувати з будь-яким одягом);

– кеди на платформі (висота платформи може бути різноманітною, від невеликої для повсякденного використання до доволі значущої, яка допомагає створити шикарні аутфіти).

Також мова може йти про низькі моделі, що пасують до джинсів та шорт у літній період, або про високі (висота може досягати щиколотки чи ще вище), що пасують до спідниць та суконь.

З чим носити жіночі кеди?

Сучасні стилісти стверджують, що кеди можна комбінувати не лише зі спортивним костюмом чи джинсами. Універсальний літній образ – це текстильне взуття у поєднанні з міні-шортами та сорочкою. Вдале поєднання буде також із легким трикотажним костюмом – у результаті ви отримаєте аутфіт, що ідеально підійде для поїздок за місто, прогулянок або просто до дня, коли треба вирішити цілу купу справ.

Вдягніть кеди разом із сукнею в стилі casual (А-силуету чи по фігурі), цей образ буде доречним як на побаченні, так і на прогулянці з подругами, дозволяється одягатися так на навчання або на роботу, де немає дрес-коду. Такий аутфіт підійде як для молодих студенток, так і для дорослих жінок.

Дуже зручно та красиво виглядає поєднання шкіряних кедів з сукнею-сорочкою, що має вільний крой. А високі кеди – це найкращий компаньйон для лука з топом та короткою спідницею, у такому вигляді можна відвідати концерт або вечірку з подругами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus