USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

Жіночі джинси: правила вибору і догляду

Сьогодні 14:14
Вибір ідеальної пари джинсів може бути складним завданням, адже важливо врахувати не лише стиль, але й якість тканини, зручність та довговічність. Це універсальний елемент гардеробу, який підходить для будь-яких подій: від повсякденного носіння до більш офіційних випадків.

У цій статті розглянемо ключові критерії, які допоможуть вибрати якісні джинси, що ідеально підійдуть саме вам, а також поділимося порадами з догляду, щоб річ прослужила не один сезон.

На що звертати увагу під час вибору

Перш ніж купити жіночі джинси Dr Denim, Ksubi, Marni або іншого бренда, варто звернути увагу на такі моменти.

1. Тканина. Денім має бути щільним, але м'яким, еластичним і приємним на дотик. Виняток можуть становити моделі з бавовняного волокна без додавання еластану. Вони доволі грубі, але того вимагає дизайнерська ідея.

2. Якість фарбування. Тканина має бути пофарбована рівномірно. Якщо потерти денім, на руці не мають залишатися сліди.

3. Фурнітура. Висока якість виготовлення блискавки, застібок і кнопок є важливою ознакою брендової речі. Багато виробників наносять на ґудзики і застібки змійки фірмовий логотип.

Також під час вибору потрібно звертати увагу на те, як сидить річ. Одягнувши джинси, можна кілька разів присісти й перевірити, наскільки розтягується тканина.
Як подовжити термін служби джинсів

Навіть найякісніший одяг за неправильного догляду швидко зноситься і втратить привабливий зовнішній вигляд. Щоб цього не сталося, потрібно дотримуватися кількох рекомендацій.

1. Прати в міру забруднення. Джинси забруднюються не так інтенсивно, як штани з інших видів тканин, тому їх можна носити впродовж тижня і навіть довше, а не прати кожні два-три дні. Якщо одяг зберігає свіжість і акуратний зовнішній вигляд, не варто зайвий раз піддавати тканину механічним впливам і контакту із засобом для прання.

2. Щоб очистити річ без стійких плям, достатньо встановити на пральній машині делікатний режим. Оптимальна температура води становить 40°С, а швидкість віджимання не має перевищувати 800 обертів на хвилину.

3. Якщо на тканині є плями, їх слід попередньо обробити засобом для виведення без вмісту хлору, бо він та інші їдкі речовини можуть спричинити зміну кольору джинсів. Більш щадний ефект мають засоби на основі активного кисню.

Коли не носите джинси, зберігайте їх на вішалці або акуратно складеними, щоб уникнути заломів і втрати форми. У разі виникнення дрібних пошкоджень не зволікайте з ремонтом. Це дозволить уникнути більшого зношування в майбутньому.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus