USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Жінка підробила свідоцтва дітей, щоб переправити через «Устилуг» свого чоловіка

8 Квітня 2022 20:44
Жительці Київщини, яка підробила документи, щоб її чоловік міг перетнути кордон України, оголосили підозру.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Досудовим слідством встановлено, що 29-річна жителька Борисполя підробила свідоцтва про народження своїх дітей. Жінка виправила в свідоцтвах про народження дітей дані про їхнього батька, замінивши на свого чоловіка. Підроблені свідоцтва про народження дітей надавали право виїзду за межі України її чоловіку.

Під час проходження паспортного контролю у пункті пропуску Устилуг надала працівникам прикордонної служби завідомо підроблені документи, що надавали її чоловіку право виїзду за межі України.

Прикордонники виявили факт фальсифікації та повідомили поліцію.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3, ч.4 ст. 358 та ч.1 ст. 332 Кримінального кодексу України. Жінці оголосили про підозру у вчинених правопорушеннях. Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus