USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Жінка, яку побив співмешканець у Луцьку, в комі. Кривдник – під домашнім арештом

18 Червня 2021 16:48
Жінка, яку у Луцьку жорстоко побив співмешканець, знаходиться у комі.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила депутатка районної ради, координаторка Жіночого руху «ЗА Майбутнє» у Волинській області Ольга Максим’як.

Нагадаємо, 14 червня, на вулиці Конякіна в Луцьку чоловік побив жінку, її госпіталізували. Як повідомили очевидці – на обличчі потерпілої «не було живого місця», а саму її доправили в реанімацію. Відомо, що інцидент трапився в сусідньому будинку, де вона перебувала в одній із квартир із сумнівною компанією. Крім того, очевидці повідомляють, що потерпіла брала з собою свою малолітню дитину, яка, ймовірно, стала і свідком конфлікту.

«Він бив її. Вона пробачала. Він вибачався, приносивши квіти. А вона їх приймала.

Та 14 червня він знову її побив. На очах у семирічної доньки від її першого шлюбу.

Дівчинку дивом тиран не зачепив. Але мама... 32-річна мама у комі, вже кілька днів без свідомості і у дуже важкому стані!

А знаєте, що з кривдником? Він під домашнім арештом! Нічним. Таке рішення суду.

Це історія, яка трапилася цими днями у Луцьку. Про цей випадок мені написали у фейсбук дівчата, попросивши допомогти. А фото ми отримали від жінки, яка і викликала поліцію. Дозволу про розміщення запитували родичів.

Сьогодні вийшли на контакт подруга та мама потерпілої.

Звичайно ж, ми не можемо лишатися осторонь, тому експертки, адвокатки нашого проекту Жіночий рух "ЗА Майбутнє" (Юлія Спас та Алла Левчук) оперативно відреагували на ситуацію. Ми зробимо все можливе, аби кривдник отримав належне покарання.

Але. Але воно, на жаль, не відновить здоров’я молодої мами, не зітре з пам’яті жахіття, свідками яких стала маленька дівчинка.

До слова, саме донька по суті і врятувала маму, стоячи у вікні і кричавши про допомогу, поки її не почули випадкові перехожі.

А сьогодні моя знайома розповіла мені ще одну історію багатодітної мами, яку постійно б’є чоловік. Більше того, він навіть не випускає її з дому, зачиняє квартиру і забирає ключі. Іти їй нікуди. І зустрітися з жінкою поки не можна, адже потрібно придумати привід, щоб бодай на трохи, тиран випустив її з помешкання.

...Я не знаю, як достукатися до жінок, які продовжують терпіти домашнє насильство. Але точно знаю одне: що у таких стосунках всі надії марні, а фінал їх у багатьох випадках, на жаль, фатальний.

Та попри все безвихідних ситуацій не буває. Безвихідь може бути лише в одному випадку – коли вже пізно....» – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
дідо Показати IP 18 Червня 2021 17:08
лінива поліція чекає коли вже буде труп,тоді вони будуть виконувати свою роботу.
Обурена Показати IP 18 Червня 2021 17:22
Жоден , жоден чоловік не має права підняти руку на жінку ! Щось не влаштовує- відійди , розлучись...але бити жінку по обличчю - це низість . Дамський боксер. Мерзота. Повинен сидіти. Відомо де.
Лучанин Показати IP 18 Червня 2021 17:34
Кривдник то однозначно має отримати належне покарання. Тільки бажано би, щоб такі історії навчили чомусь безголових дівок. Добре вибирай, з ким дитину робити, з ким разом жити, бо помилка може дорого коштувати. А виправити потім буде ой як важко. Тим більше якщо вже дитина є - нормальний чоловік не дуже в таке впрягатись захоче. Будеш потім розраховувати в більшості на такі варіанти, як в статті описані. Алкаши, засуджені, просто дибіли різного розливу...
Народна прокуратура Показати IP 18 Червня 2021 20:12
До Обурена. Ні Ви, ні я не знаємо, що передувало цій події. Вас не насторожує перебування потерпілої "у сімнівній компанії"? Що саме це значить? Мені видається, що ця історія має якийсь негативний бекграунд. Може чоловік психопат нарваний, а може він це вчинив у стані сильного душевного хвилювання внаслідок, наприклад, подружньої зради, систематичного вживання потерпілою алкоголю чи наркотиків. Може він заробляв якісь гроші, а вона все витрачала на гульки? Ви про це не задумуєтесь? Щоб робити висновки, треба знати позицію обох сторін, інакше Вам прямий шлях в "офіс простих рішень Саакашвілі"
Обурена до Народна прокуратура Показати IP 18 Червня 2021 22:58
Так , так ...б'є значить любить..кобель не скоче- як сучка не схоче...це така ментальність. Нічого не поробиш. Деякі так виховані, для них нічого незвичайного...б'є - значить є за що....така плебейська натура. Ми не обговорюємо тут її поведінку , а ,,чоловічий,, метод вирішення проблеми. Ні ?
Спокійний до Обурена Показати IP 19 Червня 2021 07:15
Кожен обговорює те, що хоче. Тебе тут вказуючою всім, про що говорити, а про що не говорити - ніхто не призначав. Ні? Якщо в тебе проблеми з тим, що хтось має іншу думку, відмінну від твоєї - то це виключно твої проблеми. І так, це виховання і ментальність в багатьох, нічого не поробиш. Ментальність взагалі закладається десятками поколінь, для її формування потрібне щось серйозніше, ніж твоя пустопорожня балаканина та фантазії. І ця, як ти виразилась ментальність, ніколи не заохочувала вирішувати суперечки мордобоєм. Ні жінку, ні літніх людей, ні слабшого чоловіка - нема значення кого. В ній же закладено, для багатьох принаймі так, що розлучена жінка з дитиною - це хрєновий варіант, краще не треба. Що жінка яка випити любить - взагалі г..., в яке вступати не варто. А в цій історії, як би ти не фантазувала, мова йде не про "мужчіна образив і побив порядну жінку", а про "любителі побухать і погулять знову чудять". Як їм так подобається жити - то суто їх проблеми.
123 до Народна прокуратура Показати IP 19 Червня 2021 00:04
Немає різниці чому побив, абсолютно немає. Ніхто не має права піднімати на іншого. Висновок напрошується сам по - собі, дуже багато проблем у житті створюють чоловіки, напевно тому, що не можуть себе реалізувти.
Хтось там Показати IP 18 Червня 2021 20:14
Жінки політики такі жінки і політики. Чоловік побив а от вона, а от її дитина. Тільки чомусь не слова про те де вона була з тією дитиною, ні слова про причину конфлікта, ні слова про саму жінку і її минуле(яке сидить/сиділо в тюрмі поки дехто виховував його дитину) і т.д. Але да, чоловіче насильство це дуже страшно борітесь, борітесь і поборете. Правда іднією із ваших "перемог" буде мати алкоголічка яка водить малолітню дитину по притонах.
? до Хтось там Показати IP 18 Червня 2021 23:32
О чем это ты ?
Анонім до Хтось там Показати IP 19 Червня 2021 00:19
Поведінка жінки чи її минуле - це підстава розірвати відносини і піти. А для нанесення таких ушкоджень підстав бути не може! Не може бути і виправдань! Тим більше, хіба чоловік раніше не зрозумів, що ця жінка веде себе не так, як він хотів би? Ні, краще вбити, ніж відпустити. А дитина чим завинила? Це ж яку треба виростити в собі лють, що таке вчинити на очах дівчинки, дитини жінки, яку ти нівечиш на її очах?!!! Цей злочинець має сидіти в тюрмі, оскільки він є соціально небезпечним. Завтра йому ще щось не сподобається в іншій жінці - і новий злочин.
Анонім до Хтось там Показати IP 19 Червня 2021 00:23
Про який конфлікт Ви говорите? Ви фото трохи вище бачили? Розрізняйте конфлікт і тяжкий злочин. І що Ви натякаєте, що якщо припинити чоловіче насильство, то все розпадеться-розвалиться? Авторитарна, деспотична і однобока точка зору.
Ковгоспник Показати IP 19 Червня 2021 06:47
Я теж бию свою кабєту!
098 Показати IP 19 Червня 2021 22:07
Ніхто чогось не задумується, що практично все зло, що є у цьому світі роблять чоловіки. Бють жінок, дітей, вбивають, грабують, гвалтують, війни розвязують і тд. Але попри це вважають себе чуть не святими
Артем Показати IP 26 Жовтня 2021 21:55
Я думаю це нещасний випадок її знайшли у притоні з наркоманами можливо там могли її побити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus