USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

Жертва замаху дружини і тещі чи корупціонер? Тривають суди у справах волинського ексміліціонера

14 Січня 2024 22:40
Військову медсестру та її чоловіка звинувачують у тому, що вони нібито хотіли вкоротити віку колишньому правоохоронцю. Подружжя прийшло, щоб оглянути будинок. Виникла бійка. Потенційною жертвою ледь не став Микола Пришко.

Кілька років тому ексміліціонер завідував ремонтами поліцейських машин, а його брат був заступником одіозного Генпрокурора України Віктора Пшонки. Тепер Микола Пришко фігурує у двох справах. В одній він потерпілий, а в другій – підозрюваний у корупційній схемі, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

У замаху на експравоохоронця – професійного спецназівця Миколу Пришка – обвинувачують Ігоря Ізотова. Колишній поліцейський вважає, що його замовили дружина та теща.

«Я знаю, тому що багато було різних ситуацій. На мене вона домовлялася з людьми, щоб мене побили, навчили… Сам факт говорить за себе: подія відбулася, мене покалічили – от і всі питання», – коментував раніше Микола Пришко.

Читати ще: Волинський ексміліціонер: мою смерть замовили дружина і теща. Відео

Ділову схему із тещею слідчі розслідують уже в іншій справі, де Микола Пришко – підозрюваний. Кілька років тому він був начальником відділу забезпечення автотранспорту Головного управління поліції Волині, тобто завідував ремонтами поліцейських машин. Його теща як зареєстрований підприємець і «ремонтувала» транспортні засоби. Слідчі вважають, що таким чином відмивали гроші. Правоохоронці припускають, що Микола Пришко привласнив понад 660 тисяч гривень.

Згодом Пришко розлучився із дружиною. Колишнє подружжя мало продати дім і поділити гроші. На огляд будинку і прийшли нинішній підсудний Ігор Ізотов із дружиною Тамарою, військовою медсестрою. Нібито Ігор Ізотов сказав дружині: «Дивись, як живуть корупціонери». Це не сподобалося Миколі Пришку і між чоловіками виникла бійка.

Тамарі Ізотовій теж інкримінують замах. Вона розповідала, що розбороняла чоловіків.

«Потім до мене кілька разів приходили люди, які представлялися представниками волинської обласної поліції й вимагали з мене гроші, щоб закрити справу… І 120 тисяч вимагали… Казали, що ми дамо вам можливість поговорити з вашим чоловіком і якщо чоловік візьме на себе це замовне вбивство, те, що вони зараз ліплять, то до вас претензій не буде», – коментувала Тамара Ізотова.
Відразу після інциденту відкрили справу за нанесення тілесних ушкоджень, згодом її перекваліфікували у розбій. Потім виникла нова версія – нібито був замах на життя експоліцейського.

Ігорю Ізотову світить 15 років ув’язнення. Його захисник уже кілька разів не приходить на засідання. Тому коли буде вирок у цій справі, невідомо. До того ж, підсудному мають провести судово-психіатричну експертизу. До слова, він уже був судимий.

Чи справді Ігор Ізотов серед білого дня прийшов у будинок Миколи Пришка, щоб спробувати його вбити? Це має з’ясувати колегія суддів.

Щодо корупційного скандалу, в якому фігурує Микола Пришко, то поки що вину експоліцейського не довели.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus