USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Жалоба на Старовижівщині: загинув Герой Іван Воробей

22 Вересня 2023 15:21
Знову страшна звістка сколихнула Старовижівську громаду. В боях з рашистським окупантом загинув 52-річний житель села Нова Вижва Воробей Іван Михайлович.

Про це повідомив селищний голова Василь Камінський.

Герой віддав життя 20 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вербове Запорізької області.

Тіло загиблого Героя повернеться додому в село Нова Вижва завтра. Жалобний кортеж їхатиме за маршрутом Ковель – Борзова – Нова Вижва орієнтовно о 10:30 год. Чин похорону відбудеться о 12:00 у храмі села Нова Вижва. Далі колона з тілом загиблого Захисника попрямує через село Брідки до площі Миру в смт Стара Вижівка, де орієнтовно о 13:30 відбудеться громадська панахида. Поховають Героя на Алеї Слави на кладовищі Старої Вижівки.

«Просимо всіх гідно зустріти та провести в останню дорогу нашого Героя-Захисника! Більш детальну інформацію буде опубліковано завтра о 09:30», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus