USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Жалюгідний диктатор і параноїк: на Lenta.ru опублікували критику Путіна

9 Травня 2022 14:53
На головній сторінці одного з відомих пропагандистських видань Росії Lenta.ru з'явилася низка матеріалів із критикою президента Росії Володимира Путіна, який напав на Україну.

Про це повідомляє «Медіазона», передає УП.

«На Lenta.ru з'явилося понад десять матеріалів із критикою президента Володимира Путіна і війни в Україні. Хоча зараз вони вже зникли із сайта, копія головної сторінки збереглася у веб-архіві», – йдеться в повідомленні.

Видання зазначає, що причина появи статей з критикою Путіна на головній сторінці пропагандистського видання – не хакери.

У Lenta.ru повідомили, що це протест їхніх співробітників. Журналісти замінили тексти на інші у вже опублікованих новинах.
Зокрема на головній сторінці видання росіяни могли прочитати матеріали із заголовками: «Володимир Путін перетворився на жалюгідного диктатора та параноїка», «Путін розв'язав одну з найбільш кровопролитних воєн ХХІ століття», «Війною легше прикрити провали в економіці. Путін має піти. Він розв'язав безглузду війну і веде Росію у прірву», «Зеленський виявився крутішим за Путіна», «Російська еліта хвора на кумівство і лизоблюдство», «Путіна та його соратників чекає трибунал» тощо.
«Медіазона» повідомляє, що всі ці матеріали починалися з дисклеймера про те, що «цей матеріал не погоджений із керівництвом, а за його публікацію Адміністрація президента роздасть виданню звєздюлєй».

Відповідальність за публікації взяли на себе керівник відділів «Економіка» і «Середовище існування» Єгор Поляков та редакторка цих відділів Олександра Мірошникова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus