USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Жахливе укриття луцької гімназії просять відремонтувати

12 Квітня 2024 08:08
Реставрації потребує укриття «Луцької гімназії № 3» Луцької міської ради, що на вулиці Мистецькій, 5 (колишня вулиця Даргомижського).

Відповідну пропозицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєструвала Сніжана Шпанчук.

«На жаль, війна в Україні продовжується і потреба в укриттях належного стану в місті залишається актуальною. Зокрема, звертаюся з проханням виділити кошти з бюджету міста для ремонту укриття в гімназії №3, оскільки його стан просто жахливий.

Велика вологість повітря, пісок під ногами, який постійно забруднює взуття та одяг дітей, відсутність нормальної вентиляції та освітлення, внаслідок чого зростає кількість захворювань верхніх дихальних шляхів серед дітей.

Діти – це наше майбутнє, а дитинство в них і так складне, що яскраво відображається на їхньому психологічному стані. Тому нам потрібно в першу чергу подбати про належні умови навчання та безпечного перебування в укритті», – зазначила авторка петиції.

Нагадаємо, щоб петицію розглянула Луцька міська рада, її за 15 діб мають підписати 300 людей. Підтримати пропозицію Сніжани Шпанчук можна за посиланням.

Читати ще: Укриття двох дитсадків у Луцьку відремонтують

Нагадаємо, в закладах освіти Ковельської громади продовжують облаштовувати укриття. Також для Гаразджанської гімназії Підгайцівської сільської ради збудують споруду цивільного захисту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 12 Квітня 2024 10:26
А 18 ліцей бачили??? Відро-туалет..... В багатьох дітей кашель,лікарі підтверджують,що від сирості......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus