USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.55 10.73

Жахлива ДТП на Рівненщині: 14 осіб загинуло, серед них – дитина

6 Липня 2024 17:49
Автопригода за участю вантажівки та пасажирського мікроавтобуса сталася поблизу села Верхів на трасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів».

Про це повідомив голова Рівненської ОДА Олександр Коваль.

Автоцистерна зіткнулася із маршрутним мікроавтобусом. 14 осіб загинуло, серед них 6-річна дитина. Одна жінка вижила, медики борються за її життя.

Читати ще: У Луцьку внаслідок ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст

На місці працюють рятувальники та поліцейські. Пошукові роботи тривають.

Слідчі документують подію, зʼясовуватимуть обставини ДТП.

Оновлено

Пізніше Офіс генпрокурора уточнив, що внаслідок ДТП на Рівненщині загинули водії обох транспортних засобів, а також 12 пасажирів мікроавтобуса, серед яких 6-річний хлопчик. За життя однієї жінки, жительки міста Нетішин Хмельницької області, борються лікарі.

Тіла всіх загиблих вже ідентифіковано.

За даними слідства, 6 липня на дорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу с. Верхів Рівненського району Рівненської області водій автоцистерни виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з маршруткою «Рівне-Хмельницький».

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі людей (ч. 3 ст. 286 КК України).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus